Sköldpaddor hela vägen ner
Visa titel Debug

Sköldpaddor hela vägen ner

Boken Sköldpaddor hela vägen ner handlar om Aza Holmes eller Holmesy som andra kallar henne. Aza är själv definitionen av bacillskräck, en tvångstanke som ofta tar över allt annat. Har hon glömt att ta alcogel på såret?

Bästa kompisen Daisy får med sig henne i ett försök att hitta den försvunna miljardären, Russell Pickett, mot en stor hittelön. Miljardärens son, Davis Pickett, är bekant med Aza och när deras relation utvecklas vidare blir det komplicerat från båda håll. Bacillskräcken tar över Aza och att kyssa någon är helt otänkbart. Davis undrar samtidigt om Aza genuint gillar honom eller om hon bara är ute efter pengar.

Jag tycker att den här boken var väldigt välskriven och skildrade hur det är att leva med tvångstankar på ett bra sätt. Ett intressant ämne att följa på sidan av handlingen. Något som var mindre bra var att stundvis kändes boken inte så verklig. Tiden gick lite väl fort och vissa scenarion var bara helt osannolika. I helhetsbetyg skulle jag ge den här boken 4/5 stjärnor.

Liknande titlar

Språk