Flora Wiström

Flora Wiström är författare och bloggare. Hennes blogg Flora var nominerad till Stora influencerpriset 2017 i kategorierna Årets Influencer och Årets röst.

"Att läsa bloggar är lite som att följa en tv-serie. Man vill veta vad som har hänt sedan sist. Därför blandar jag dokumentation från min vardag i Stockholm med inlägg om populärkultur, feminism, skrivande, mode, böcker och vegansk matlagning" berättar Flora om sitt eget skrivande.

Flora Wiström debuterade som författare 2016 med Stanna, en hyllning till systerskapet som handlar om att hålla andra uppe när man själv är nära att gå sönder.

Våren 2019 släpptes Hålla andan, där hon utforskar aktuella ämnen som kroppslighet och sexuellt maktutövande, prestationskrav och förbundet mellan syskon.

Ung författarscen – Flora Wiström

Tisdag 24 september 18.00