Stadsbiblioteket i Uppsala nominerat till Årets bibliotek 2021

Stadsbiblioteket i Uppsala har nominerats till Årets bibliotek 2021 av fackförbundet DIK!

"En stor organisation behöver inte vara opersonlig. Uppsala Stadsbibliotek lyckas genom ett systematiskt och långsiktigt fokus på tillgänglighet förmedla en vardaglig närhet till kommunens alla invånare", lyder DIK:s nominering.

Det är en stor ära för oss att ha blivit nominerade. På torsdag 23 september presenteras vinnaren!

Tre bilder. 1: En man på en scen framför en publik. 2. En ung tjej sitter i ett fönster och läser. 3. Tre små barn och en vuxen läser en bilderbok tillsammans.

Bibliotek Uppsala är en plats för möten, kunskap och upplevelser.

Bibliotek Uppsala ska ge alla Uppsalabor tillgång till berättelser och information som kan ge nya insikter och nya perspektiv. Genom ett författarsamtal, en bok, en utställning, en sagostund eller någon annan av de hundratals aktiviteter och arrangemang vi erbjuder varje år.

Välkommen till något av våra 13 bibliotek, två bokbussar, fyra bibliotekscyklar och vårt bibliotek på nätet.

Bibliotek Uppsala är en del av Uppsala kommun.

Översätt